lijnbl

Cursus schilderen in modern realisme en impressionisme gegeven door Lily Ruizendaal, volgens speciale methode.

KLIK HIER voor een overzicht van nieuwe workshops.

Cursussen voor het seizoen 2018/2019
worden tijdelijk overgenomen door Marieke van Dijk
Tel. 06 18693943

Plaats:
Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan1, Nederhorst den Berg.

Tijden:

Dinsdagochtend van 9.15 uur tot 11.45 uur
Dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur


Alle cursussen zijn individueel gericht. U kunt dus op elk moment beginnen.
Er zijn nog meerdere plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie.

 

U kunt het zich misschien niet voorstellen maar iedereen is in staat om een prachtig schilderij te maken. In Amerika is wetenschappelijk bewezen dat ons vermogen om te tekenen en te schilderen in de rechter hersenhelft ligt. Omdat wij niet weten hoe die rechter hersenhelft te activeren, en de linker hersenhelft dominant is,
roept men al gauw dat men niet kan tekenen!

Echter volgens de speciale methode kan iedereen tekenen en schilderen als wij de rechter hersenhelft maar activeren d.m.v. kleine oefeningen, zodat wij het vermogen om te kunnen tekenen of schilderen aanspreken. U gaat leren kijken als een echte kunstenaar, scherper zien, beter kleuren bepalen en gaat creatiever met het onderwerp van uw keus om. Tijdens de cursus zal u duidelijk en uitgebreid uitgelegd worden hoe de methode werkt.Wat kunt u verder verwachten van de cursus:
De cursus bestaat elke keer uit blokken van 15 lessen. U werkt in een groep van ca. 12 personen. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen niveau en krijgt tijdens de cursus persoonlijke begeleiding. U kunt kiezen uit diverse mediums o.a. acryl of olieverf. Indien u gaat starten met olieverf verzoek ik u vriendelijk om olieverf op waterbasis aan te schaffen. Indien u reeds met olieverf op terpetine-basis werkt is dit geen probleem.

Kosten
De kosten van de cursus zijn € 232,50 voor een blok van 15 lessen. (30 lessen op jaarbasis)

Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus verzoek ik u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk op te geven. Verzekering van plaatsing op de cursus geschiedt volgens datum binnenkomst van inschrijving. Aangezien er al een aantal plaatsen zijn gereserveerd is het resterende aantal beperkt.

Voor aanvullende vragen en/of informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.

Ik hoop u op de cursus te mogen begroeten,


Adres:
Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan1, Nederhorst den Berg.
tel. 06-29110401
e-mail: lily.art<at> ziggo.nl (at vervangen door @)